CANTIK ~ CERIA ~ BAHAGIA: Jun 2017

Makna Kecantikan bersama...

Makna Kecantikan bersama...
Lovely May BeautyTouch Spa Academy adalah merupakan Pusat Latihan Kemahiran Kecantikan, Memberi Perkhidmatan Kecantikan Wajah Tubuh Badan & Spa serta mengadakan pelbagai aktiviti berkaitan kecantikan. Diasaskan oleh Teacher MAY Maria merupakan Perunding Kecantikan Aesthetic dan Tenaga Pengajar Bertauliah di bawah Pentauliahan Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) dari Jabatan Pembangunan Kemahiran Malaysia. Untuk mendapatkan informasi dan maklumat lebih lanjut sila hubungi ke talian : 012.7575600 Teacher MAY. Lokasi Beauty Spa & Akademi kami di Tmn Setia Tropika, Kempas JB.

29 Jun 2017

PAKEJ SPA PENGANTIN - Pakej Asmara (5in1)


Istimewa buat Bakal Mempelai ?
Pakej ISTIMEWA untuk anda

PAKEJ BAHAGIA (5in1) 
Masker Badan
Lulur Badan
Mandi Aura Bunga
Urutan Bahu & Belakang
Relaxing Facial
RM 250 shj

Untuk dapatkan rawatan sila booking
www.wasap.my/60127575600
www.wasap.my/60127575600

Lovely May Beauty Touch Spa
No. 38-01, Jln Setia Tropika 1/1,
Tmn Setia Tropika, 
81200 Kempas, JB

Follow Fb Page kami :

PAKEJ SPA PENGANTIN - Pakej Asmara (4in1)


Istimewa buat Bakal Mempelai ?
Pakej ISTIMEWA untuk anda

PAKEJ ASMARA (4in1) 
Steam Sauna
Lulur Badan
Urutan Bahu & Belakang 
Relaxing Facial
RM 200 shj

Untuk dapatkan rawatan sila booking
www.wasap.my/60127575600
www.wasap.my/60127575600

Lovely May Beauty Touch Spa
No. 38-01, Jln Setia Tropika 1/1,
Tmn Setia Tropika, 
81200 Kempas, JB

Follow Fb Page kami :

PAKEJ SPA PENGANTIN - Pakej Seri (3in1)


Istimewa buat Bakal Mempelai ?
Pakej ISTIMEWA untuk anda

PAKEJ SERI (3in1) 
Lulur Badan
Mandi Aura Bunga
Relaxing Facial
RM 150 shj

Untuk dapatkan rawatan sila booking
www.wasap.my/60127575600
www.wasap.my/60127575600

Lovely May Beauty Touch Spa
No. 38-01, Jln Setia Tropika 1/1,
Tmn Setia Tropika, 
81200 Kempas, JB

Follow Fb Page kami :

28 Jun 2017

KURSUS KEMAHIRAN KECANTIKAN di Lovely May Academy


TAWARAN KURSUS KEMAHIRAN
==========================
Hari ini belajar esok mulakan perniagaan sendiri
Khas untuk mereka yang nak buat duit lebih, nak bina kerjaya, nak tingkatkan ekonomi keluarga dan minat bidang kecantikan Facial, Urutan, SPA, Make Up dan banyak lagi..
Dapatkan YURAN ISTIMEWA !!
Sila PM Inbox kami SEKARANG !!
Daftar WhatsApp : 012.7575600 , 012.7575600
Daftar WhatsApp : 012.7575600 , 012.7575600
 Produk SPA PERCUMA diberi
 Miliki perniagaan tanpa kedai
 Tak perlu modal banyak
 Masa belajar yang fleksibel
 Produk & bahan belajar disediakan
 Sijil Kursus dikeluarkan
 Tenaga Pengajar Bertauliah
 Sokongan & Latihan berterusan
 Mulakan terus bisnes kecantikan anda sebaik tamat kursus
Terus PM INbox kami SEKARANG
Untuk TAWARAN YURAN ISTIMEWA
Inginkan Respon pantas ??
Daftar >> www.wasap.my/60127575600
Daftar >> www.wasap.my/60127575600
Penyertaan TERHAD bagi setiap sesi
Tambah Ilmu Tingkatkan Kemahiran Jana Pendapatan
Lovely May Academy
Tmn Setia Tropika JB

PROMOSI MELENTIK BULU MATA @ Eyelash Perm Harga Jimat di Lovely May Beauty

Kemeriahan Aidilfitri masih terasa
Ada yang dah cantek sebelum raya,
Ada juga yang nak cantik selepas raya
Pun boleh juga...
Edisi Tawaran Cantek Sepanjang Masa kami tawarkan khas buat pelanggan Lovely May Beauty yang tersayang..

Promosi Harga Jimat Teramat masih diteruskan dan services kecantikan yang mendapat sambutan tertinggi sepanjang bulan ini adalah service EYELASH PERM (Melentik Bulu Mata)



Atas permintaan ramai juga kami akan teruskan PROMOSI ini
Edisi Cantek selepas raya namanya
Khas untuk Ci Adik Kakak yang tak sempat melawa sebelum raya, nampaknya lepas raya pun boleh lawa juga ya.
Harga OFFER kita bagi ni, Harga Jimat TERAMAT !!
Eyelash Perm hanya RM38 ajerr.

Bulu mata maintan melentik wink wink gitew
Tak perlu bermascara dah
Tak perlu nak kepit bagai
Tak perlu bulu mata palsu juga
Yang penting SAH solat kita

CEPAT Booking taw sebelum PROMOSI tamat
>> www.wasap.my/60127575600
>> www.wasap.my/60127575600


Lovely May Beauty Touch Spa
No. 38-01, Jln Setia Tropika 1/1,
Tmn Setia Tropika,
Kempas 81200,
Johor Bahru, Johor

Buka : 10pg - 6ptg
Jumaat Tutup

25 Jun 2017

SALAM AIDILFITRI Dari Lovely May Beauty Touch Spa Academy

Salam 1 Syawal
Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada seluruh umat Islam yang meraikannya
Semoga lebaran ini penuh keberkatan dan rahmat buat kita semua
Pergi ke sungai menjala ikan
Tersangkut pula si ikan patin
Ikhlas dari hati ucapan diberikan
Mohon Kemaafan Zahir & Batin
Ikhlas dari
May Maria Masri
Lovely May Academy
Lovely May Beauty Touch Spa

17 Jun 2017

EYELASH PERM @ LENTIKAN BULU MATA

Whoaaaa.. Memang HEBAT !!
Lovely May Beauty Spa huru hara sepanjang Ramadhan ini gara gara permintaan tinggi pelanggan untuk mendapatkan perkhidmatan Melentikan Bulu Mata atau EYELASH PERM
Mana taknya.. Tawaran Promosi Harga Jimat tuu.. hanya RM38 ajer

Bangun tidur je.. Bulu mata melentik wink wink
Tahan untuk 1-2bulan
Tak payah nak mascara bagai
Tah payah nak berbulu mata palsu

Nak try tak ?
Promosi SAH Sepanjang Ramadhan sahaja taww
Siapa booking cepat dia dapat
Macamana nak booking ?
Direct whatsApp je
>>  www.wasap.my/60127575600
>>  www.wasap.my/60127575600

Lovely May Beauty Spa
Di Tmn Setia Tropika JB
Waktu Urusan Ramadhan
Buka 10pg - 5ptg
Jumaat Tutup

11 Jun 2017

PROMOSI KECANTIKAN - CANTIK NAK RAYA 2017

Salam Kecantikan buat semua
Cantik bukan lagi rahsia
Cantik kita kongsikan bersama
💁💁💃💃
" PROMOSI CANTIK MENJELANG RAYA "
Kini telah bermula...
Nikmati belaian kecantikan dari Pakar Kecantikan Estetik kami yang berkemahiran
💅EXPRESS MANICURE RM 28
🙌HAND SPA RM 28
💆RELAXING FACE SPA RM 38
💃BODY SCRUB RM 48
Let's Cantik Cantik Menjelang Raya
Booking temujanji kecantikan anda SEKARANG !!
Call : 072387600
WhatsApp +60127575600
WhatsApp +60127575600

Hanya di Giffarine BC Jb dan
Lovely May Beauty Touch Spa
Tmn Setia Tropika Jb

4 Jun 2017

KELAS SOLEKAN AIDILFITRI 2017

Bersedia untuk sesi kelas kecantikan pagi ini
Kita nak belajar sesuatu hari ini
Mekap Cantek Cantek Nak Raya uollss..
Rugi siapa tak masuk kelas ni
Banyak teknik dan tips cikgu nak kongsi

WEEKEND BEAUTY CLASS 
(Aidilfitri Edition)
Lovely May Academy
Tmn Setia Tropika JB


2 Jun 2017

EYELASH EXTENSION vs EYELASH PERMING

Hai Cik Adik Cik Kak sayang
Cik Lovely nk bagi tau agar jangan keliru
Perkhidmatan EYELASH PERM dengan EYELASH EXTENSION tak sama ya
Dua perkara yang berbeza

EYELASH EXTENSION adalah services menyambung atau menambah bulu mata
Dan untuk proses ini ia menggunakan gam khas untuk melekatkan bulu mata palsu keposisi bulu mata asal agar ia nampak lebat tebal dan panjang.. kos bagi perkhidmatan ini juga agak mahal ya.. dan ia juga mampu bertahan sehingga 4 hingga 6 bulan dan lebih dari itu
Memang la canteek  dipandang  gitew..

Cik Lovely nak bgtau bahawa sebagai umat  Nabi Muhammad saw yg beragama Islam, penyambungan bulu mata ini adalah jatuh haram hukumnya kerana unsur unsur penipuan dalam berhias dan .. oleh kerana ia menggunakan gam maka tidak sah solat kerana  ia menghalang air wudhu dari membasahi kulit
Jadi elakkan lah dari membuat Eyelash Extension ni bagi saudara se Islam ku ya
Diharapkan tak ada lagi yang bertanya untuk service ini nanti .. memang kita tak buat EYELASH EXTENSION tu taww

Apa yang Cik Lovely nak OFFER ialah services
EYELASH PERM @RM38 ajer
Haa.. yg ni okey..
Perm bulu mata tak salah ya..
Sama macam perm rambut juga
Boleh tahan juga 2-3bulan lentik tu
Kita guna Eyelash Perm Organic, takde bahan yang pelik pelik taw..
Nak bulu mata melentik lentik mai booking appointment yea
 www.wasap.my/60127575600
 www.wasap.my/60127575600
Lovely May Beauty Touch Spa

Jika rasa info ini bermanfaat apakata
Uoalls LIKE (y) , Komen and SHARE okeymuaachh 

1 Jun 2017

PROMOSI LENTIK BULU MATA - EYELASH PERM - PROMOSI RAYA 2017


PROMOSI KECANTIKAN
MENJELANG AIDILFITRI
Sepanjang Ramadhan ini
====================
Malas dah nak pakai mascara ?
Nak tak bulu mata cantik melentik ?
Bulu mata palsu pun tak payah pakai

Treatment tak sampai 1 jam
Bulu mata lentik tahan 2-3 bulan

EYELASH PERM KINI hanya @RM38 shj
Raya bergaya la nampaknya
dengan bulu mata wink wink
Nak dapatkan perkhidmatan ini ?
Booking temujanji kecantikan anda SEKARANG !!

Call / WhatsApp : 

Lovely May Beauty Touch Spa
Taman Setia Tropika Kempas JB
Buka 10pg -5ptg
Jumaat Tutup

BELAJAR SAMBIL BEKERJA - PENGAMBILAN PERANTIS KECANTIKAN JULAI 2017

** TAWARAN KINI DI BUKA **
Pengambilan perantis baru Edisi Julai 2017
- Jurusolek
- Jurukecantikan
- Juruterapi
Peluang belajar sambil bekerja dan bina kerjaya dalam bidang kemahiran kecantikan
Syarat untuk mohon
- Perempuan sahaja
- Berusia 16thn - 22tahun
- Belajar + Bekerja Tempoh 6bulan
- Boleh Membaca, Menulis dengan baik
BERMINAT ??
Untuk keterangan lanjut sila
HADIR ke Pusat Latihan Kemahiran Kecantikan

Lovely May Academy
Di Tmn Setia Tropika, Kempas JB
Tel : 07.2387600
Hp : 012.7575600 (Pn MAY)
Blogsite : https://lovelymaybeauty.blogspot.com
www.facebook.com/BeautyTouchSpaAcademy


PERTANDINGAN MAKE UP ARTIST - SOLEKAN PENGANTIN 2017


PENCARIAN MAKE UP ARTIST 2017 (Edisi 2)
Kini telah bermula
Adakah anda yang kami cari ?
Tampil dan serlahkan bakat
Rebut gelaran Make Up Artist Giffarine Malaysia 2017
Daftar SEKARANG !!
Pertandingan akan diadakan seperti berikut :
Tarikh : 27hb Ogos 2017
Hari : Ahad
Di : Laverage Business Hotel JB
Hadiah menarik menanti pemenang
Untuk syarat penyertaan,
maklumat lanjut serta pendaftaran sila hubungi :
Tel : 07 2387600
WhatsApp : 013-774 5453 Pn Atie
WhatsApp : 012-757 5600 Pn May
Program Kerjasama
Lovely May Academy & Giffarine Malaysia

KELAS KECANTIKAN SOLEKAN RAYA 2017

NAK Tampil bergaya di Hari Raya ?
Wajah berias mempersona
JOM masuk kelas make up
Tema Wajah Pesona Raya

BEAUTY CLASS Edisi Jun 2017
Akan diadakan pada :
Sesi 1 : 4hb JUN 2017
Sesi 2 : 11hb JUN 2017
Hari : Ahad
Jam : 11:00pg - 3:00ptg
Bayaran : RM60 seorang

Lovely May Academy
di Tmn Setia Tropika Jb

Naah.. tunggu apa lagi..
JOM daftar tempat anda sekarang !!
Penyertaan TERHAD bagi setiap sesi

Daftar Call / whatsApp :
> www.wasap.my/60127575600
> www.wasap.my/60127575600


SENARAI HARGA RAWATAN

  • NORMAL FACIAL RM 48
  • ANTI-SINUS FACIAL RM 58
  • STRESS RELIEVER FACIAL RM 68
  • THERAPY FACE SPA RM 78
  • INTENSIVE SKIN TREATMENT RM 88
  • COLLAGEN LIFTING FACIAL RM 98
  • FACIAL FOR STUDENT RM 38
  • FACIAL FOR MAN RM 68

SENARAI YURAN KURSUS JANGKA PENDEK

  • PERSONAL FACIAL CLASS RM200
  • PERSONAL MAKE UP CLASS RM200
  • PERSONAL GROOMING CLASS RM280
  • FACIAL COURSE (Basic) RM480
  • FACIAL COURSE (Advance) RM880
  • MUA Make Up Course (Basic) RM480
  • MUA Make Up Course (Advance) RM880
  • Body Massage Course RM480
  • SPA Treatment Course (3in1) RM480
  • SPA Treatment Course (4in1) RM880
  • HOME & MOBILE BEAUTY COURSE RM1,800
  • EYEBROW TECHNIC CLASS RM100
  • Hairsetting Style Class RM280

BAGAIMANA INGIN DAFTAR KELAS / KURSUS ?

Ikuti Bengkel, Seminar, Personal Grooming Class, Kelas Tatarias Solekan, Kursus Jurukecantikan dan Kursus Kursus yang kami adakan. Module pembelajaran yang disampaikan menepati Standard NOSS SKM mengikut Tahap.
Tenaga pengajar Teacher May Maria telah mendapat Pentauliahan Persijilan Kemahiran Malaysia (PPKM) MLVK-SKM Tahap 1,2, & 3.
Sessi pembelajaran secara teori & praktikal yang menjadikan anda pasti pandai telah melahirkan ramai Jurumakeup, Jurukecantikan dan Juruterapi yang mampu menjana pendapatan melalui kemahiran & skill yang diperolehi.
Nota, produk, kosmetik, bahan pembelajaran disediakan, sijil dikeluarkan untuk setiap peserta.

Pilih Kursus yang ingin dipelajari
Pilih tarikh anda ingin belajar
Kemudian hubungi saya untuk pengesahan

Talian : 012-757 5600 Puan MAY MARIA
(Direct Call / sms / WhatsApp / weChat)
E-mail : lovelymayspa@gmail.com

Setelah mendapat pengesahan sila masukkan deposit pendaftaran sebanyak 50% ke akaun Maybank
(Sila hubungi talian 012-7575600 utk mendapatkan nombor akaun)

Kemudian berikan butiran
Nama Penuh, No. K/p, Alamat serta Nombor telefon untuk urusan daftar & Sijil
(Simpan resit deposit untuk pengesahan)
(jika anda tidak dapat hadir pada tarikh yang telah ditetapkan wang deposit tidak akan dikembalikan)
Baki yuran hendaklah dijelaskan semasa hari Kursus diadakan

JOM CANTIK - CERIA - BERGAYA - BAHAGIA

DEPOSIT ONLINE APPOINTMENT

Semua Perkhidmatan & Rawatan yang kami jalankan adalah melalui temujanji awal, begitu juga dengan pendaftaran Bengkel / Kursus / Kelas yang diadakan. Oleh itu semua temujanji & pendaftaran secara atas talian (online) mestilah disertai dengan pembayaran deposit sekurang kurangnya RM50.00 sebagai tanda persetujuan untuk temujanji atau daftar kursus.

Sila hubungi terus : 012-7575600 Puan MAY MARIA
untuk pengesahan temujanji anda.

TIADA KONSULTASI KECANTIKAN ATAS TALIAN

Lokasi / Alamat :
Tmn Setia Tropika,
Johor Bahru, Johor.

TOP 6th FINALIST

TOP 6th FINALIST
Alhamdulillah Syukur pada Allah, mummy telah melepasi pusingan Semi-Final dan layak memasuki peringkat Akhir Pencarian Make Up Artis AVON 2013 yang telah diadakan pada 13/10/13. Hasil solekan yang menarik perhatian juri & Editor Majalah Stailista En Anwar Razali mummy bawakan teman Bollywood Barbie. Terima kasih pada yang menyokong..nantikan final tidak lama lagi.

JOB MAKE UP FOR RED DRESS PHOTOSHOOT

JOB MAKE UP FOR RED DRESS PHOTOSHOOT
Gabungan Make Up Artist, Model & Photog telah menjadikan event ini sangat meriah dengan MERAH . Membuka peluang kepada "Newbie" student & pelapis Make Up Artist yang pernah mengikuti Kursus Solekan bersama Lovely May Beauty. memberi peluang kepada mereka untuk menatarias solekan wajah kepada model / talent. Satu pengalaman yang sangat berharga.

JOB SHOOTING IKLAN CALTEX

JOB SHOOTING IKLAN CALTEX
Pada 15hb-19hb April 2013, Saya telah mendapat kepercayaan untuk bertugas sebagai Make Up Artis bersama Krew Produksi dari UK untuk menghasilkan preview Caltex World Wide Adv. Sangat mengagumkan bekerja di bawah produksi yang ternama dan sangat professional. Pengambaran selama 5 hari berlangsung di Caltex Tmn Pelangi Indah, JB. Terima kasih kepada MUA Aimi Zawiyah serta yang memberi sokongan

JOB SHOOTING ADV CALTEX

JOB SHOOTING ADV CALTEX

PROGRAM KECANTIKAN JUNE 2013

PROGRAM KECANTIKAN JUNE 2013
Program Kecantikan Wanita Cantik Ceria Bergaya Edisi June telah berlangsung dengan jaya & meriah sekali. Melibatkan peserta dari pelbagai kalanga. Istimewa kali ini kerana sessi kecantikan & penampilan kali ini disusuli dengan sessi "catwalk" dan fotoshoot yang juga melibatkan jurulatih modeling Ms Melissa Aen dan juga beberapa orang photographer.

PROGRAM KECANTIKAN APRIL 2013

PROGRAM KECANTIKAN APRIL 2013
Bengkel Kecantikan ini telah berlangsung dengan jayanya dengan disertai beberapa orang peserta, dan istimewa untuk kali ini, semua peserta bengkel berpeluang menonjolkan bakat sebagai jurusolek dengan menatarias solekan pada wajah rakan mereka. Tahniah kepada semua kerana telah melakukan yang terbaik.

PROGRAM KECANTIKAN FEBRUARI 2013

PROGRAM KECANTIKAN FEBRUARI 2013
Bengkel Kecantikan Wanita Cantik Ceria Bergaya telah diadakan pada 16hb Februari 2013 dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Bengkel ini menawarkan penjagaan & rawatan wajah, tatarias solekan wajah & dandanan rambut. Ianya berjalan lancar serta mendapat maklum balas yg positif dari semua peserta yg terlibat. Kebanyakkan peserta tiada asas kecantikan dan menyertai Bengkel ini adalah pilihan yg tepat. Anda juga bole menyertainya. Kini Bengkel ini akan diadakan sepanjang tahun mengikut permintaan peserta. Utk Maklumat lanjut sila hubungi Pn May di talian 012-757 5600

JOB MAKE UP KILAUAN EMAS 3 ZON SELATAN

JOB MAKE UP KILAUAN EMAS 3 ZON SELATAN
Telah mendapat kepercayaan untuk bertugas sebagai Make Up Artis bagi program TV ASTRO - Kilauan Emas 3 (JB) - Touch Up untuk Feeya Suria FM- Pengacara Program ini

JOB MAKE UP KILAUAN EMAS 3 ZON TENGAH (SHAH ALAM)

JOB MAKE UP KILAUAN EMAS 3 ZON TENGAH (SHAH ALAM)
Sewaktu tugasan Make Up untuk program TV Astro - Kilauan Emas di Shah Alam [sedang menyolek salah seorang peserta program]

SOLEKAN UNTUK MAJLIS ANDA

SOLEKAN UNTUK MAJLIS ANDA
Kami menyediakan perkhidmatan tatarias solekan untuk pelbagai acara majlis anda, pertunangan, pernikahan, persandingan, solekan untuk majlis makan malam, solekan untuk fotografi serta pelbagai acara yg lainnya.

KIDS FACE PAINTING

KIDS FACE PAINTING
Antara perkhidmatan kami untuk si kecil yg comel. "Face Painting" untuk pelbagai acara & majlis seperti Hari Kanak Kanak, Hari Sukan, Sambutan Hari Lahir dll.. Sila hubungi 012-757 5600

SPECIAL EFFECT MAKE UP

SPECIAL EFFECT MAKE UP
Solekan khas untuk majlis makan malam, annual dinner, perayaan dan lain lain. Untuk dimake up sebegini atau ingin belajar make up ini..? Sila hubungi Pn May 012-757 5600

KURSUS MAKE UP (Basic Course)

KURSUS MAKE UP (Basic Course)
Kursus Solekan ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang meminati bidang Tatarias Solekan. Yuran pendaftaran ialah RM 480. peserta akan diajar teknik solekan dari asas hingga ke lanjutan. Pembelajaran adalah secara "one 2 one couch" belajar sampai pandai. Peserta berpeluang untuk mengembangkan bakat hingga menjadi Make Up Artist Professional komersial. Untuk daftar sila hubungi Pn May Maria : 012-757 5600 [ Kelas diadakan mengikut permintaan peserta ]

PERSONAL MAKE UP CLASS | KELAS SOLEKAN PERSONAL (RM200)

PERSONAL MAKE UP CLASS | KELAS SOLEKAN PERSONAL (RM200)
Ingin bersolek tapi langsung tiada pengetahuan..? Jangan bimbang..daftar dan belajar bersama kami. Anda akan belajar cara cara untuk bersolek dengan betul secara praktikal "one 2 one" class. Solekan yang akan diajar ialah solekan untuk siang hari (bekerja) & solekan untuk malam (dinner). Semua bahan solekan akan kami sediakan, nota & sijil penyertaan juga akan diberi. Anda hanya perlu daftar, buat bayaran sebanyak RM200.00 sahaja dan hadirkan diri untuk bersolek.. mudah bukan..? untuk maklumat lanjut sila hubungi / sms / whatsApp Cikgu May 012-7575600. Pusat Latihan Kemahiran ini di Tmn Setia Tropika JB.

BASIC MAKE UP ARTIST (MUA) COURSE | KURSUS ASAS MUA RM250

BASIC MAKE UP ARTIST (MUA) COURSE | KURSUS ASAS MUA RM250
Kursus Asas Make Up Artis (MUA) ini diadakan adalah untuk mereka yang ingin melibatkan diri dalam kerjaya Make Up Artist, membimbing pelapis baru dalam bidang tatarias wajah. Juga terbuka untuk semua golongan, lepasan sekolah, surirumah, ibu tunggal, atau mana mana individu yang meminati bidang ini. Yuran amat berpatutan, masa belajar yang fleksibel, bahan, nota disediakan, peluang pekerjaan juga ditawarkan.

KURSUS JURUKECANTIKAN (BEAUTICIAN COURSE)

KURSUS JURUKECANTIKAN (BEAUTICIAN COURSE)
Anda berhasrat untuk membuka salon sendiri? Ikuti kursus jurukecantikan professional yang kami adakan. Anda akan dilatih dengan teknik perawatan yang berkesan serta mudah faham, pembelajaran secara teori dan praktikal mampu menjadikan anda yakin untuk menjalankan rawatan keatas pelanggan anda. Jika berminat untuk kursus ini, sila buat pendaftaran anda, hubungi pentadbir untuk maklumat lanjut.

SEMINAR / BENGKEL / KURSUS / KELAS KECANTIKAN WAJAH, TATARIAS SOLEKAN, JURUKECANTIKAN, RAWATAN SPA

SEMINAR / BENGKEL / KURSUS / KELAS KECANTIKAN WAJAH, TATARIAS SOLEKAN, JURUKECANTIKAN, RAWATAN SPA
Bersama kami melopori dunia kecantikan sebenar dengan menambah pengetahuan dengan mengikuti Bengkel, Seminar, Kursus & Kelas Kecantikan yang kami adakan :- Pelajari teknik rawatan pembersihan wajah, tatarias solekan basic & advance, perawatan tubuh badan SPA yang kami adakan setiap minggu / bulan mengikut permintaan. Anda akan diajar teknik dan cara terkini berkaitan rawatan wajah, tips tips tatarias solekan terkini, dan juga perawatan badan yang sangat mudah difahami serta diaplikasi. Sessi pembelajaran adalah secara reori dan praktikal. Peralatan, bahan, produk & Hi-Tea semasa kelas diadakan akan disediakan, Nota juga diberi. Semua peserta yang mengikuti kelas bimbingan kami akan diberi sijil. Bagi peserta yang mendaftar awal juga mendapat "Door Gift" percuma.. Jangan lepaskan peluang bersama kami berkongsi ilmu kecantikan yang boleh dijadikan sebahagian dari keperluan kehidupan wanita sekaligus menjadikan kerjaya dan sumber pendapatan anda.

PROGRAM KECANTIKAN DISEMBER 2012

PROGRAM KECANTIKAN DISEMBER 2012
Tatarias solekan teknik khas untuk majlis / dinner. Jom serta bengkel solekan ini.. Untuk daftar sila hubungi 013-7356525 Pn. May, bank in deposit yuran serta tetapkan tarikh untuk belajar.

RAWATAN WAJAH INTENSIF

RAWATAN MEMBUANG TAHI LALAT

RAWATAN MEMBUANG TAHI LALAT
Ada masalah Tahi Lalat, Skintag, Kutil, Pundi Minyak yang merunsingkan ? Usah bimbang, kami adaalah Pakar yang boleh membantu menyelesaikan masalah kulit anda. Hubungi kami untuk temujanji kecantikan : Call / whatsApp : 012.7575600 Cikgu MAY. Pusat Rawatan Kecantikan Lovely May Beauty Touch Spa

Lovely May Beauty Touch Spa Academy